eighty°- the culture of tea 10
Chcete pomoci s objednávkou?
+420 777 052 974
Časopis o čaji a čajové kultuře (angličtina) 10. díl
Gyokuro, vodní sommelier, původní a klonované čajovníky, moderní japonský čajový obřad, chai, míchání čaje s aromatickými látkami, Wu Yi Shan, léčivé komunity, Kagoshima, speciální sbírka čajového nádobí, stříhání čaje, čajové zvuky, portugalský čaj.
- V tomto slavnostním vydání nás autoři zvou k prozkoumání podmanivého příběhu gyokuro, vzácného a nepolapitelného japonského čaje.
Zjistěte, proč voda není jen voda, protože Martin Riese, vodní sommelier, se s námi podělí o zajímavé poznatky o složení vody, jejích zdrojích a rozmanitých chutích, které může nabídnout, a dozvíte se, která je ta nejlepší voda, kterou byste měli pít.
Ponořte se do světa dědičných a klonovaných čajovníků s Shunan Teng. Pochopení jejich rozdílů prohloubí váš cit pro čaj a spojí vás s čajovými nadšenci z minulých generací.- Vydejte se na vzrušující zaoceánskou cestu, při níž budete závodit, abyste na žíznivý trh přinesli první čajové lístky.
Odhalte tajemství míchání čaje s aromatickými látkami od alchymisty z Lisabonu, který vám prozradí, jak vytvořit úchvatné čajové zážitky, které u zákazníků najdou odezvu.
Prozkoumejte rozsáhlou sbírku čajového příslušenství, která zahrnuje kontinenty a staletí, s dvaceti jedinečnými kousky čajového nádobí, které čekají na objevení.
Ponořte se do zvukové kulisy čajového zážitku zasazeného do zelené oázy, kterou občas přeruší jemné zvuky lidí.
Nyní více stránek a tím pádem více obsahu.
A k tomu speciální soundtrack 13 písní, z nichž každá představuje jedno téma z čísla 10. Takže se pohodlně usaďte, uvolněte se a ponořte se do nádherných slov a zvuků tohoto nového vydání.
Rok: 2023