.

eighty°- the culture of tea 10


560

Chcete pomoci s objednávkou?

+420 777 052 974

Časopis o čaji a čajové kultuře (angličtina) 10. díl
Gyokuro, vodní sommelier, původní a klonované čajovníky, moderní japonský čajový obřad, chai, míchání čaje s aromatickými látkami, Wu Yi Shan, léčivé komunity, Kagoshima, speciální sbírka čajového nádobí, stříhání čaje, čajové zvuky, portugalský čaj.
 

  • V tomto slavnostním vydání nás autoři zvou k prozkoumání podmanivého příběhu gyokuro, vzácného a nepolapitelného japonského čaje.

  • Zjistěte, proč voda není jen voda, protože Martin Riese, vodní sommelier, se s námi podělí o zajímavé poznatky o složení vody, jejích zdrojích a rozmanitých chutích, které může nabídnout, a dozvíte se, která je ta nejlepší voda, kterou byste měli pít.

  • Ponořte se do světa dědičných a klonovaných čajovníků s Shunan Teng. Pochopení jejich rozdílů prohloubí váš cit pro čaj a spojí vás s čajovými nadšenci z minulých generací.
  • Vydejte se na vzrušující zaoceánskou cestu, při níž budete závodit, abyste na žíznivý trh přinesli první čajové lístky.

  • Odhalte tajemství míchání čaje s aromatickými látkami od alchymisty z Lisabonu, který vám prozradí, jak vytvořit úchvatné čajové zážitky, které u zákazníků najdou odezvu.

  • Prozkoumejte rozsáhlou sbírku čajového příslušenství, která zahrnuje kontinenty a staletí, s dvaceti jedinečnými kousky čajového nádobí, které čekají na objevení.

  • Ponořte se do zvukové kulisy čajového zážitku zasazeného do zelené oázy, kterou občas přeruší jemné zvuky lidí.

  • Nyní více stránek a tím pádem více obsahu.

  • A k tomu speciální soundtrack 13 písní, z nichž každá představuje jedno téma z čísla 10. Takže se pohodlně usaďte, uvolněte se a ponořte se do nádherných slov a zvuků tohoto nového vydání.

Rok: 2023